YourVitalBody

YourVitalLife

Karin

 


 

Hallo, wat leuk dat je op mijn site komt rondkijken. Ik ben sinds 2010 gediplomeerd sportmasseur en sinds maart 2016 official Powerwalktrainer. Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan als verzorger/sportmasseur bij het eerste elftal van voetbalvereniging OBW. Vanaf oktober 2014 run ik mijn eigen sportmassagepraktijk YourVitalBody.

Met passie voer ik mijn vak uit, altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. In  2016 heb ik mijn diploma blessurepreventie gehaald waardoor ik mijzelf nu officieel sportzorgmasseur kan noemen. Kennis en kunde houd ik bij door de nascholing en technische avonden te volgen van het NGS en het SCAS.

Mijn visie, ik vind dat ieder mens uniek is, ik zorg voor een behandeling op maat waarbij ik uitgebreid de tijd neem om samen met jou te zorgen voor een oplossingsgerichte behandeling. 

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de bossen rondom Boxmeer om lange wandelingen te maken met onze honden (bordercollies). 

Sportief in de natuur bezig zijn, lekker bewegen, vind ik zo leuk en belangrijk dat ik een opleiding voor powerwalktrainer heb gevolgd (ZessionPowerWalk methode). Onder de naam YourVitalPowerwalk geef ik powerwalklessen voor alle niveau`s. http://www.zession.nl/powerwalk/

Samen sportief bezig zijn, wandelen, bewegen, van de natuur genieten, ieder in zijn/of haar eigen tempo, dat is wat ik graag wil doen en delen.


 


 

Copyright: YourVitalBody.nl © 2016

Licentienummer: 453521

SCAS: 1236727

KvK nummer61901164

BTW nummer: NL162713861B01

Privacy-statement